Vroeg Eropaf

Heeft u een brief gekregen van team Vroeg Eropaf? Bel ons dan direct: 020 – 667 51 00. Of stuur een e-mail naar: vroegeropaf@sezo.nl.
Op de brief staat Kenmerk. Vermeld altijd het kenmerk van de brief wanneer u belt of mailt.

Waarom heb ik een brief van SEZO gehad?
Energiebedrijven en woningcorporaties melden betalingsachterstanden van bewoners in Amsterdam Nieuw-West aan het Vroeg Eropaf team van SEZO. Het Vroeg Eropaf team stuurt u een brief en/of gaat direct bij u op bezoek. Als u niet thuis bent, wordt er een brief van SEZO achtergelaten.

Waarom snel reageren?
Binnen 28 dagen na een melding van het energiebedrijf of van de woningcorporatie moet SEZO laten weten wat er is gedaan. Wacht daarom niet tot die datum die in uw brief vermeld is, maar neem direct contact op. Alleen dan is er voldoende tijd om acties te ondernemen en ergere situaties te voorkomen.

Wat is Vroeg Eropaf?
Vroeg Eropaf is een samenwerking tussen de Gemeente Amsterdam, woningcorporaties, de energiebedrijven, Zilveren Kruis Achmea en de maatschappelijke dienstverlening. In Amsterdam Nieuw-West helpt SEZO u met Vroeg Eropaf te zoeken naar een oplossing voor betalingsachterstanden in uw vaste lasten en mogelijke andere problemen.

Heeft u vragen vragen?
Bel SEZO op 020-667 51 00 of stuur een e-mail naar vroegeropaf@sezo.nl.