Vacature Manager Maatschappelijk Werk

SEZO heeft een nieuwe vacature: Manager Maatschappelijk Werk. Als manager maatschappelijk werk ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de operationele, beleidsmatige, financiële en personele doelstellingen binnen de afdeling maatschappelijk werk. Je zorgt ervoor dat de dienstverlening van de afdeling op korte en lange termijn aansluit bij de ontwikkelingen in het werkveld en de eisen die daaraan worden gesteld. Je geeft sturing aan de integrale dienstverlening van SEZO, zodanig dat de klant op een efficiënte wijze geholpen wordt.

Het accent in de functie ligt vooralsnog op uitvoering en realisatie van het strategische beleid. Op langere termijn is meedenken op meer strategisch niveau wenselijk. Kwa positionering val je direct onder de directeur/bestuurder en maakt deel uit van het managementteam. Je geeft hiërarchisch leiding aan de 3 teams maatschappelijk werk.

Meer info en reageren? Bekijk hier de complete vacature: http://www.vanhvanh.nl/vacatures/38/manager-maatschappelijke-dienstverlening