Speluitleen Plus

Heeft u een zoon of dochter tussen de 0 en 18 jaar met een beperking? Bent u op zoek naar speelgoed waarmee uw kind uitgedaagd wordt? Zoekt u informatie en advies over speelgoed voor uw kind? Wilt u andere ouders ontmoeten om ervaringen uit te wisselen?

Meld u aan en kom naar de Speluitleen Plus in Speel-o-theek de Kikker in Osdorp!

Tijdens de Speluitleen Plus op de eerste zaterdag van de maand in de Kikker kunt u samen met uw kind spelen en nieuwe speelgoed ontdekken. Professionals zijn aanwezig om u te informeren en adviseren over het stimuleren van de ontwikkeling van uw kind door middel van spel. U ontmoet hier andere ouders en kinderen waarmee u ervaringen kunt uitwisselen.

De Speluitleen Plus op de eerste zaterdag van de maand is alleen bedoeld voor kinderen met een beperking en hun ouder(s). Voor deelname hoeft u geen lid te zijn.

U kunt ook speelgoed lenen. Dat kan tijdens de Speluitleen Plus op zaterdag of tijdens de speluitleen op dinsdag, woensdag en donderdag in de Kikker. Kijk bij speluitleen voor de openingstijden. Om speelgoed te lenen moet u lid worden. Een lidmaatschap kost 10 euro per jaar. Neem een geldig legitimatiebewijs mee om u in te schrijven.

Tijdens de openstellingen op de eerste zaterdagen van de maand zal ook iemand van MeeAZ, Cordaan of Philadelphia aanwezig zijn. Zij geven op de zaterdagen een thema voor ouders. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn de medewerkers van MeeAZ, Cordaan of Philadelphia niet aanwezig bij de speluitleen. Wilt u wel een afspraak met een van hen erbij? Bel of mail dan.

Op een rijtje:

Wat: Speluitleen Plus
Wanneer: eerste zaterdag van de maand van 11.00-13.00 uur
Wie: kinderen van 0-18 jaar met een beperking en hun ouders
Waar: Speel-o-theek de Kikker
Evertsweertplantsoen 3a
1069 RK Amsterdam Osdorp

Meer informatie of vragen: m.salomons@sezo.nl / 06-39231283. 

We zien u graag in de Kikker in Osdorp!

De Speluitleen Plus is tot stand gekomen met advies van het Moedernetwerk Amsterdam, Mantelzorgouders oudergroep Alphons Laudy school en de maandelijkse spel/sport/snoezelmiddag voor kinderen met een uitdaging in Huis van de Wijk ‘het Blommetje’ en Stadsdeel Amsterdam Nieuw-West.

WORKSHOPS

Workshop: Floorplay 07/03/2020 11:00 13:00