Let op: tijdens de zomervakantie hebben verschillende inlopen andere openingstijden of dagen of zijn dicht. Bekijk alles op de pagina inlopen en spreekuren.

Heeft u een zoon of dochter tussen de 0 en 18 jaar met een beperking? Bent u op zoek naar speelgoed waarmee uw kind uitgedaagd wordt? Zoekt u informatie en advies over speelgoed voor uw kind? Wilt u andere ouders ontmoeten om ervaringen uit te wisselen?

Meld u aan en kom naar de Speluitleen Plus in Speel-o-theek de Kikker in Osdorp!

Tijdens de speluitleen Plus op zaterdag in de Kikker kunt u samen met uw kind spelen en nieuwe speelgoed ontdekken. Professionals zijn aanwezig om u te informeren en adviseren over het stimuleren van de ontwikkeling van uw kind door middel van spel. U ontmoet hier andere ouders en kinderen waarmee u ervaringen kunt uitwisselen.

De Speluitleen Plus op zaterdag is alleen bedoeld voor kinderen met een beperking en hun ouder(s). Voor deelname hoeft u geen lid te zijn.

U kunt ook speelgoed lenen. Dat kan tijdens de Speluitleen Plus op zaterdag of tijdens de speluitleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Kijk op https://sezo.nl/speel-o-theek/ voor de openingstijden. Om speelgoed te lenen moet u lid worden. Een lidmaatschap kost 10 euro per jaar. Neem een geldig legitimatiebewijs mee om u in te schrijven.

Op een rijtje:

Wat: Speluitleen Plus
Wanneer: zaterdag van 11.00-13.00 uur
Wie: kinderen van 0-18 jaar met een beperking en hun ouders
Waar: Speel-o-theek de Kikker
Evertsweertplantsoen 3a
1069 RK Amsterdam Osdorp

Graag vooraf aanmelden via: m.salomons@sezo.nl / 06-39231283. Ook voor meer informatie of vragen kunt u ons hierop bereiken.

We zien u graag op zaterdag in de Kikker in Osdorp!

De Speluitleen Plus is tot stand gekomen met advies van het Moedernetwerk Amsterdam, Mantelzorgouders oudergroep Alphons Laudy school en de maandelijkse spel/sport/snoezelmiddag voor kinderen met een uitdaging in Huis van de Wijk ‘het Blommetje’ en Stadsdeel Amsterdam Nieuw-West.

Deze informatie is geldig tot 31-12-2017. Download de flyer.