Raad van Toezicht en Raad van Bestuur

De statuten van SEZO zijn conform de Governance Code Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, opgesteld door de branchevereniging MO-groep en zijn in 2011 in het register bijgeschreven.

Samenstelling van de Raad van Toezicht:

Sandra Bos
Marieke Poolman
Karin Reilingh (interim voorzitter)

Het e-mailadres van de Raad van Toezicht is: raadvantoezicht@sezo.nl
Hieronder stelt de Raad van Toezicht zich voor.

Raad van Bestuur
Mevr. Sylvia den Hollander, directeur/bestuurder

U vindt ons ook op Twitter: www.twitter.com/stichtingsezo

Raad van Toezicht

Kees Kunst en Karin Reilingh
Kees Kunst en Karin Reilingh

Karin Reilingh
(interim voorzitter)

Bijna 10 jaar werk ik bij Ymere, in diverse managementfuncties waaronder van de afdelingen bedrijfsruimte en maatschappelijk vastgoed. Op dit moment ben ik regiomanager in Almere en Weesp. Ik ben verantwoordelijk voor de prestatieafspraken met gemeenten en  adviseer de directieraad over de ontwikkelingen binnen mijn regio. In het verleden heb ik gewerkt voor de gemeente Amsterdam, grotendeels in  Nieuw West. Eerst als beleidsadviseur en later als programmamanager Sociale Vernieuwing. In beide functies zeer betrokken bij de SEZO. Ik heb me sterk gemaakt voor de realisatie van Vrouw en Vaart.  Ik ben blij dat ik die betrokkenheid, die altijd gebleven is, nu kan omzetten in een actieve rol in de RvT.

Marieke Poolman

Marieke Poolman

Ik ben  sinds 2012 lid van de Raad van Toezicht. Sinds ik  in 1986 startte met mijn  studie Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam, woon ik in Amsterdam. Als bewoner van Nieuw-West en als lid van de Denktank van Vrouw en Vaart, volg ik  het werk van SEZO al sinds 2009. Ik werk als adviseur en partner bij Tien organisatieadvies. Ik voer opdrachten uit voor ministeries en gemeenten vooral op het terrein van zorg, veiligheid en toezicht. Verder ben ik  getrouwd, heb een (puber) dochter van 15 en een hond, ben  actief bij de hockeyclub Westerpark en heb  een volkstuin in de Tuinen van West.

_MG_4453b

Sandra Bos

Ik woon in de Indische Buurt in Amsterdam Oost met man en twee kinderen. Niet ver van mijn werk aan de Wibautstraat: de Hogeschool van Amsterdam. Hier ben ik als manager, docent en onderzoeker betrokken bij een afdeling die nieuwe manieren (onder)zoekt om stedelijke vraagstukken, waaronder schuldhulpverlening, duurzaamheid, leefbaarheid verder te helpen. Hiervoor zet ik in diverse Amsterdamse buurten, waaronder Nieuw West, projecten op met de gemeente, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en bewoners. Samenwerking, participatie en democratische vernieuwing vormen een rode draad in mijn werk. Aan deze thema’s werkte ik eerder binnen het ministerie van Wonen en de Verenigde Naties. Ik ben vereerd dat ik sinds de zomer van 2018 deel uit maak van de Raad van Toezicht van SEZO, omdat ik graag mijn enthousiasme, kennis en netwerken inzet voor deze mooie organisatie in Nieuw-West.

Ons kwaliteitslabel

Ons vrouwencentrum

 

Ons
mannencentrum

 

Onze locaties:

SEZO Ottho Heldringstraat 5, 1066 AZ
SEZO Wolbrantskerkweg 84, 1069 DA
SEZO De Tourton Bruynsstraat 17, 1063 XL