Raad van Toezicht en Raad van Bestuur

De statuten van SEZO zijn conform de Governance Code Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, opgesteld door de branchevereniging MO-groep en zijn in 2011 in het register bijgeschreven.

Samenstelling van de Raad van Toezicht:

Thijs Malmberg (voorzitter)
Arnoud Vossen
Ad Baan
Marieke Poolman
Karin Reilingh

Het e-mailadres van de Raad van Toezicht is: raadvantoezicht@sezo.nl
Hieronder stelt de Raad van Toezicht zich voor.

Raad van Bestuur
Mevr. Sylvia den Hollander, directeur/bestuurder

U vindt ons ook op Twitter: www.twitter.com/stichtingsezo

Raad van Toezicht

Thijs Malmberg-FS-9235 kopie 2

Thijs Malmberg

Ik ben na een loopbaan bij de rijksoverheid in 2000 gaan werken in de advieswereld als leidinggevende bij een adviesbureau voor de publieke sector. Daar heb ik me vooral beziggehouden met adviezen over het sociale domein aan gemeenten, inspecties, provincies en ministeries. Ook heb ik veel werk gedaan in andere landen voor de Raad van Europa. Sinds 2013 ben ik ZZP-er en houd ik me vooral bezig met toezichthouden bij instellingen in het sociale domein. Ik woon in Voorschoten en van huis uit ben ik socioloog. Sezo boeit me als brede eerstelijnsvoorziening in een interessante en kleurrijke wijk van Amsterdam.

Marieke Poolman

Marieke Poolman

Ik ben  sinds 2012 lid van de Raad van Toezicht. Sinds ik  in 1986 startte met mijn  studie Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam, woon ik in Amsterdam. Als bewoner van Nieuw-West en als lid van de Denktank van Vrouw en Vaart, volg ik  het werk van SEZO al sinds 2009. Ik werk als adviseur en partner bij Tien organisatieadvies. Ik voer opdrachten uit voor ministeries en gemeenten vooral op het terrein van zorg, veiligheid en toezicht. Verder ben ik  getrouwd, heb een (puber) dochter van 15 en een hond, ben  actief bij de hockeyclub Westerpark en heb  een volkstuin in de Tuinen van West.

Ad Baan

Ad Baan

Ik ben werkzaam als adviseur bij organisatie adviesbureau Berenschot. Ik adviseer en doe onderzoeken vooral in het ‘sociale domein’ voor gemeenten, zorgaanbieders en rijksoverheid. Bijvoorbeeld over reorganisaties van de gemeentelijke uitvoeringsorganisatie of over de samenwerking tussen gemeenten en andere partijen, zoals corporaties. In het verleden heb ik jarenlang (als groepsleider en maatschappelijk werker) gewerkt in de vrijwillige jeugdzorg, bij opleidingsinstituten en bij andere adviesbureaus. Ik woon in Amsterdam. De verbinding met SEZO is ontstaan via mijn opdrachten voor de gemeente Amsterdam en via de samenwerking uit het verleden met de vorige bestuurder van SEZO (Eric Burgmans) in de jeugdzorg. Ik vind het erg boeiend om vanuit mijn rol in de RvT een bijdrage te mogen leveren aan deze mooie en dynamische organisatie.

Kees Kunst en Karin Reilingh
Kees Kunst en Karin Reilingh

Karin Reilingh

Bijna 10 jaar werk ik bij Ymere, in diverse managementfuncties waaronder van de afdelingen bedrijfsruimte en maatschappelijk vastgoed. Op dit moment ben ik regiomanager in Almere en Weesp. Ik ben verantwoordelijk voor de prestatieafspraken met gemeenten en  adviseer de directieraad over de ontwikkelingen binnen mijn regio. In het verleden heb ik gewerkt voor de gemeente Amsterdam, grotendeels in  Nieuw West. Eerst als beleidsadviseur en later als programmamanager Sociale Vernieuwing. In beide functies zeer betrokken bij de SEZO. Ik heb me sterk gemaakt voor de realisatie van Vrouw en Vaart.  Ik ben blij dat ik die betrokkenheid, die altijd gebleven is, nu kan omzetten in een actieve rol in de RvT.

Vossen A-005

Arnoud Vossen

Ik woon in Amsterdam, op fietsafstand van SEZO. Mijn regulier werk is bij De Nederlandsche Bank in hartje Amsterdam;  met mijn team ziet ik  erop toe dat werknemers na hun pensionering het pensioen krijgen waar ze recht op hebben. Zodat zij van een goede oude dag kunnen genieten. Daarnaast help ik  mee om bankproducten meer kindvriendelijk en beter toegankelijk te maken. Vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid ben ik  in aanraking gekomen met SEZO. Ik heb  een financieel economische achtergrond, ben getrouwd en heb twee kinderen.

Ons kwaliteitslabel

Ons vrouwencentrum

 

Ons
mannencentrum

 

Onze locaties:

SEZO Ottho Heldringstraat 5, 1066 AZ
SEZO Wolbrantskerkweg 84, 1069 DA
SEZO De Tourton Bruynsstraat 17, 1063 XL