Praktijkbegeleider Leerbedrijf Hospitality (32– 36 uur per week)

SEZO staat voor Maatschappelijke Dienstverlening in stadsdeel Nieuw-West in Amsterdam met Algemeen Maatschappelijk Werk, Sociaal Raadslieden en Schuldhulpverlening als kernactiviteiten. Vrouw en Vaart is het Emancipatiecentrum van SEZO voor vrouwen, Daadkr8 is het mannencentrum. SEZO geeft uitvoering aan de Spelinlopen in Amsterdam Nieuw-West en biedt informatie, advies en ondersteuning.

Onze waarden zijn:

 • SEZO start vanuit een basis van vertrouwen en respect;
 • SEZO gaat uit van mogelijkheden;
 • SEZO werkt doelmatig en doelgericht;
 • SEZO stelt telkens de vraag: Heeft de inwoner van Nieuw-West er baat bij?

In verband met uitbreiding zoekt SEZO zo spoedig mogelijk een

 

Praktijkbegeleider Leerbedrijf Hospitality (32– 36 uur per week)

Leerbedrijf Hospitality

Daadkr8 en Vrouw en Vaart zijn  emancipatiecentra voor en door volwassenen uit Amsterdam Nieuw-West. Het centrum heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de sociaal economische situatie van inwoners van het stadsdeel Nieuw-West. Dit gebeurt door samen met de doelgroep activiteiten te ontwikkelen en uit  te voeren die zijn gericht op participatie, activering, actief burgerschap en economische zelfredzaamheid.

Op de locatie verzorgt het ROCVA een 1-jarige entreeopleiding  Dienstverlening in de Hospitality (MBO niv. 1). Vanaf de start van de opleiding gaan deelnemers met de praktijkstage aan de slag in Daadkr8 en  Vrouw en Vaart. Verder doen deelnemers zo snel mogelijk ook (horeca) werkervaring op bij verschillende organisaties in de buurt.

Tijdens de opleiding en stage biedt SEZO deskundige praktijkbegeleiding met extra ondersteuning van gemotiveerde vrijwilligers. De praktijkbegeleider is het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers en de vrijwilligers.

Functie en taken

De praktijkbegeleider:

 • Organiseert het leerproces van de deelnemers samen met de verschillende organisaties in de buurt waar de deelnemers praktijkervaring opdoen
 • Volgt de voortgang en ontwikkeling van de (lerende) deelnemers vanuit de praktijk en beoordeelt deze voortgang
 • Onderhoudt en bouwt aan het netwerk t.b.v. werven nieuwe deelnemers, stageplekken, werkgevers en pr van hospitality traject
 • Is aanspreekpunt voor vrijwilligers en (HBO)  stagiaires die een rol spelen in de begeleiding van de deelnemers

Profiel van de ideale kandidaat voor de functie

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding op gebied van Social Work.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een vergelijkbare werkomgeving
 • Je bent een netwerker, zowel binnen als buiten je eigen organisatie, kunt snel schakelen en bent altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en contacten.
 • Je bent vaardig in het coachen van deelnemers in het leerproces
 • (Werk)ervaring met re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een dynamische en afwisselende functie in een multidisciplinaire organisatie voor welzijn n Amsterdam;
 • Integrale en intensieve manier van (samen)werken met verschillende organisaties die in Amsterdam Nieuw-West actief zijn.
 • Veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, leren en innovatie.
 • De mogelijkheid om een succesvolle aanpak verder te ontwikkelen voor bewoners met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Salaris en dienstverband

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk, schaal 8. Minimaal €2.627,00 en maximaal €3742,00 bruto bij een voltijds dienstverband (36 u/w). In eerste instantie wordt een tijdelijk dienstverband aangeboden tot en met 31 december 2020.

Informatie en reageren

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Reageren op deze vacature kan tot en met 23 februari 2020 door je motivatiebrief en cv te sturen aan Dagmar den Ouden (HR adviseur) via e-mail d.denouden@sezo.nl met in de onderwerpregel “sollicitatie praktijkbegeleider Leerbedrijf Hospitality”.  Voor toelichting en vragen kun je terecht bij Marlijn van de Pol, teamleider Emancipatie via telefoonnummer 06 – 39 01 13 30.

Informatie over de organisatie is ook te vinden op de website van SEZO: www.sezo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze aankondiging wordt niet op prijs gesteld.