Ouder- en Kindteams Amsterdam

Voor uw vragen of zorgen over opgroeien en opvoeden

In Amsterdam kunnen ouders met al hun vragen en zorgen terecht bij een Ouder- en Kindteam in de wijk of op school. Ook vind je hier het consultatiebureau. Kleine vragen of grote problemen: wij denken mee over oplossingen. Dus heb je vragen over de gezondheid of ontwikkeling van je kind? Wil je tips om je kind beter te laten eten of slapen? Vind je het lastig om regels te stellen voor snoepen, gamen en social media? Maak je je zorgen over pubergedrag of is er tijdelijk ondersteuning nodig door scheiding, verlies, ziekte of geldzorgen? Kom dan langs bij het Ouder- en Kindteam in de wijk of ga naar de ouder- en kindadviseur op school. Samen kijken we wat er nodig is.

Heeft u vragen of zorgen over het opgroeien of opvoeden van uw kind? Baby, kind of puber? U kunt terecht bij een Ouder- en Kindteam in uw eigen wijk of ga naar de ouder- en kindadviseur op school. Ouder- en Kindteam. De ouder- en kindadviseurs werken vanuit verschillende organisaties, ook vanuit SEZO.

Ouder- en kindadviseurs
De ouder- en kindadviseurs werken in de wijk en houden spreekuur op school. Heeft u vragen over pesten, gamen of pubergedrag? Maakt u zich wel eens zorgen over de ontwikkeling van uw kind? Of wilt u tips om uw kindje beter te laten eten of slapen? Maakt u dan een afspraak of kom langs.

Snel en dichtbij
De ouder- en kindadviseur luistert naar u en geeft tips en adviezen. Soms is één gesprek al genoeg. Soms is er meer nodig. Bijvoorbeeld een cursus of een actieplan dat u samen met de ouder- en kindadviseur maakt. Als het nodig is, kan de ouder- en kindadviseur specialistische hulp regelen. Zo krijgen kinderen en hun ouders snel de juiste ondersteuning of hulp, dicht bij huis.

Ga naar het Ouder- en Kindteam in uw wijk, of bezoek het spreekuur op school. Meer informatie: www.oktamsterdam.nl of bel 020-55 55 961.