Bij Opvoedadvies SEZO kunt u terecht met al uw vragen over de opvoeding van kinderen van 0-18 jaar.  Samen met een opvoedadviseur gaat u dan in één of meerdere gesprekken op zoek naar een aanpak die bij u en uw gezin past.

Vanaf deze week worden de Opvoedadviesgesprekken van SEZO in Amstelveen en Aalsmeer ook weer face-to-face gehouden.

Om een afspraak te maken kunt u mailen naar opvoedadvies@sezo.nl of bellen naar 06-41419537.

Een opvoedadviseur belt u dan terug om een afspraak te maken. Bij het maken van de afspraak kunt u aangeven of u het opvoedadviesgesprek telefonisch wilt of op een van de locaties.

Nederlands
English

Voor ouders en verzorgers in Amstelveen en Aalsmeer verzorgt SEZO het opvoedadvies.

Kinderen laten opgroeien tot zelfstandige volwassenen: we doen het allemaal met liefde. Vaak gaat dit prima, maar soms roept opvoeden vragen op. Bijvoorbeeld: "Waarom luistert mijn kind zo slecht?" of "Is het normaal dat mijn kind zoveel huilt?", "Hoe leer ik mijn kind groente eten?" of "Mijn kind wordt gepest! Wat kan ik doen?" Goede afspraken maken met pubers en ook op één lijn komen met uw partner zijn thema's die vaak voorkomen.

Bij het opvoedspreekuur kunt u terecht met al uw vragen en problemen rondom opvoeding van kinderen van 0 tot 18 jaar. Samen met een opvoedadviseur gaat u in één of meer gesprekken op zoek naar een aanpak die past bij u en uw gezinssituatie. U vindt de opvoedadviseur binnen de locaties van Jeugdgezondheidszorg in Aalsmeer en Amstelveen.

De opvoedadviseurs werken bij SEZO (in samenwerking met GGD) in opdracht van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer. In het spreekuur werken zij onder andere met de methode Positief Opvoeden volgens Triple P (zie www.positiefopvoeden.nl).

U kunt telefonisch een afspraak maken via 06-41 41 95 37 en vragen naar de opvoedadviseur, Liesbeth Cerfontain, van SEZO. U kunt desgewenst ook een e-mail sturen naar: opvoedadvies@sezo.nl. De afspraak vindt vervolgens plaats op één van onderstaande locaties.

Locatie Amstelveen:
Jeugdgezondheidszorg, Gezondheidscentrum Duizendblad, Kamillelaan 1K, 1187 ER Amstelveen
En nu ook in Alleman: Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen

Locatie Aalsmeer:
Jeugdgezondheidszorg, Gezondheidscentrum Drie Kolommen, Drie Kolommenplein 1E, 1431 LA Aalsmeer

 

 

Download de flyer opvoedadvies