Alzheimer Café 17 december: Dementie en lekker eten

Wanneer: 17/12/2019 19:30-21:00
WAAR: Pieter Calandlaan 84 (Dienstencentrum de Osdorperhof) 1068 NP Amsterdam

Waarom hebben mensen met dementie problemen met eten? Wat zijn belangrijke factoren en wat is beïnvloedbaar? In het Alzheimer Café vlak voor kerst zal Chantal Pleune vertellen over voedingsproblemen bij mensen met dementie.

Chantal is diëtiste en heeft ruim zestien jaar gewerkt in het Slotervaartziekenhuis, onder meer op de afdeling ouderengeneeskunde. Zij is momenteel werkzaam in het OLVG, locatie West in combinatie met haar zelfstandige diëtistenpraktijk aan de Rietwijkerstraat in Amsterdam.

Onderwerp Dementie en lekker eten
Datum 17 december 2019
Tijd 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)
Toegang Gratis
Locatie Dienstencentrum de Osdorperhof
Adres Pieter Calandlaan 84, Amsterdam

Elke derde dinsdag van de maand is er een Alzheimer Café in Amsterdam Nieuw West. Aan de hand van wisselende thema’s worden ervaringen en informatie gedeeld. Het café is voor mensen met dementie, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden. Er is ruimte om zelf vragen te stellen en ervaringen te delen met andere bezoekers en begeleiders. Onze gespreksleidster, gastvrouwen en pianist zijn natuurlijk weer aanwezig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van het café, Lea van Dongen
(tel. 06 – 58 84 23 12). Of kijk op www.alzheimeramsterdam.nl. Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een initiatief van SEZO, Cordaan en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.