Alzheimer Café 18 februari: Dagbesteding

Wanneer: 18/02/2020 19:30-21:00
WAAR: Pieter Calandlaan 84 (Dienstencentrum de Osdorperhof, ingang rechts van de hoofdingang) 1068 NP Amsterdam

Alzheimer Café
Wat voegt een dagbesteding buitenshuis toe aan het leven van mensen met dementie en hun mantelzorgers? Wat doet kunst bij dementie? Johan Smeets en Brigitte Aman vertellen over dagbesteding met het accent op kunst.

Johannes Smeets is coördinator van de ontmoetingsgroepen bij Stichting Mantelzorg en Dementie. Hij was leidinggevende van diverse dagbehandelings- en dagverzorgingsgroepen. Hij startte een ontmoetingsgroep in Duivendrecht en was coördinator tijdens de beginfase van het Odensehuis. Brigitte Aman, kunstenares en activiteitenbegeleidster, richt zich met name op het aanbieden van creatieve en kunstzinnige activiteiten.

Datum: dinsdag 18 februari 2020
Tijd: 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)
Toegang is gratis
Locatie: De Buren, Ingang rechts van de hoofdingang dienstencentrum
de Osdorperhof
Adres Pieter Calandlaan 84, Amsterdam

Elke derde dinsdag van de maand is er een Alzheimer Café in Amsterdam Nieuw West. Het café is voor mensen met dementie, familie, mantelzorgers, professionals en andere geïnteresseerden. Er is mogelijkheid om zelf vragen te stellen en ervaringen te delen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van het café, Lea van Dongen (telefoonnummer 06 – 58 84 23 12). Of kijk op www.alzheimeramsterdam.nl.

Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een initiatief van SEZO, Cordaan en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.