Lancering website wijkzorgnetwerk Nieuw-West!

Sezo werkt midden in de samenleving van Nieuw-West. Dit kan niet zonder samenwerking met partners. We zijn daarom trots op onze rol als trekker van de Wijkzorg alliantie in het stadsdeel. Vanaf vandaag is het wijkzorgnetwerk ook online te vinden via de website. De website is een gezamenlijk initiatief van alle zeven allianties Wijkzorg om Wijkzorg zichtbaar te maken en makkelijker vindbaar. Kik hier om naar de website te gaan.

De website is er voor iedereen die zorg en ondersteuning biedt in stadsdeel Nieuw-West. Om samen te werken, expertise te delen, elkaar te vinden en contacten te leggen. Maar ook voor actuele informatie en nieuws, het vinden van samenwerkingspartners en alle informatie die je nodig hebt om te verbinden met collega’s in de wijk.