Alzheimer Café 19 maart: De Mantelzorger

Mantelzorg, we horen het steeds vaker. Maar wanneer ben je nu mantelzorger? Wat betekent het om mantelzorger te zijn, waar heb je recht op en waar vind je steun? In het Alzheimer Café van 19 maart zal de Mantelzorger centraal staan.

Carla Vogelenzang is gastspreker en mantelzorger. Zij zal vertellen over haar ervaringen als mantelzorger en antwoord geven op uw vragen.

Elke derde dinsdag van de maand wordt er een Alzheimer Café georganiseerd in Nieuw West. Aan de hand van wisselende thema’s worden ervaringen en informatie gedeeld. Het café is voor mensen met dementie, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden.

Wilt u meer informatie? Belt u dan met 06 – 29 39 98 15 of kijk eens op www.alzheimeramsterdam.nl. Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een samenwerking van SEZO, Cordaan, GGZ inGeest en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.

Alzheimer café: De Mantelzorger
Datum: 19 maart
Tijd: 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)
Toegang: Gratis
Plaats: Dienstencentrum de Osdorperhof, Pieter Calandlaan 84, Amsterdam