Sociaal Raadslieden van SEZO helpen bij het invullen van de belastingaangifte

Vanaf 1 maart begint de belastingperiode weer. Heeft u hulp nodig bij het invullen van de belastingaangifte van 2018 en woont u in Nieuw-West? Dan kunt u voor gratis hulp bij de Sociaal Raadslieden van SEZO terecht. Sociaal Raadslieden vullen de aangifte voor u in en controleren daarnaast of u recht heeft op toeslagen (huurtoeslag, zorgtoeslag, kindgebonden budget).

U kunt een afspraak maken als u geen of weinig vermogen heeft en dus financieel niet in staat bent om een belastingadviseur te betalen voor het invullen van de belastingaangifte. Het invullen van de belastingaangifte gaat alleen op afspraak. De afspraken kunnen ingepland worden op de diverse locaties van SEZO: Wolbrantskerkweg 84, Ottho Heldringstraat 5 of De Tourton Bruynsstraat 17.

Wilt u een afspraak maken, kom langs bij één van de locaties van SEZO of neem telefonisch contact op van maandag t/m vrijdag via telefoonnummer 020 6675100 en vraag dan naar Sociaal Raadslieden. Aanmelden per e-mail is ook mogelijk via SR@sezo.nl