Alzheimer Café: De Mantelzorger

Mantelzorg, we horen het steeds vaker. Maar wanneer ben je nu mantelzorger? Wat betekent het om mantelzorger te zijn, waar heb je recht op en waar vind je steun? In het Alzheimer Café van 19 februari zal de Mantelzorger centraal staan.

Carla Vogelenzang is gastspreker en mantelzorger. Zij zal vertellen over haar ervaringen als mantelzorger en antwoord geven op uw vragen.

Elke derde dinsdag van de maand wordt er een Alzheimer Café georganiseerd in Nieuw West. Aan de hand van wisselende thema’s worden ervaringen en informatie gedeeld. Het café is voor mensen met dementie, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden.

Wilt u meer informatie belt u dan met 06 29399815 of kijk eens op www.alzheimeramsterdam.nl. Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een samenwerking van SEZO, Cordaan, GGZ inGeest en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.

Alzheimer café: De Mantelzorger
Datum: 19 februari
Tijd: 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)
Toegang: Gratis
Plaats: Dienstencentrum de Osdorperhof, Pieter Calandlaan 84, Amsterdam