Alzheimer Café 18 december: Bewindvoering en mentorschap

Bewindvoering en mentorschap

Wanneer je niet zelf meer kunt beslissen over je financiën of welke zorg je nodig hebt, dan kun je dit juridisch vastleggen via de rechter. Je stelt dan een bewindvoerder of mentor aan. Dit kan familie zijn, een goede vriend of een professioneel bedrijf. In het Alzheimer Café van 18 december zult u meer informatie krijgen over hoe dit in zijn werk gaat.

Yousif al Fahmi en Alex Seeger zijn werkzaam als bewindvoerder bij Bract financial care en zullen 18 december te gast zijn in het Alzheimer Café. Elke derde dinsdag van de maand wordt er in samenwerking met SEZO, Cordaan, GGZ inGeest en Alzheimer Nederland een Alzheimer Café georganiseerd in Amsterdam Nieuw West. Aan de hand van wisselende thema’s worden ervaringen en informatie gedeeld. Het café is voor mensen met dementie, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden.

Wilt u meer informatie belt u dan met 06 29399815 of kijk eens op www.alzheimeramsterdam.nl.

Alzheimer café: Bewindvoering en mentorschap
Datum: 18 december
Tijd: 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)
Toegang: Gratis
Plaats: Dienstencentrum de Osdorperhof
Pieter Calandlaan 84, Amsterdam