Alzheimer Café 20 november: Casemanager dementie

Het vinden van de juiste begeleiding, het organiseren van alle zorg, wet- en regelgeving, het zijn lastige onderwerpen die we tegenkomen als we te maken krijgen met dementie. Om ons hierin te ontzorgen zijn er casemanagers. Lea van Dongen is een casemanager dementie bij SEZO maatschappelijke dienstverlening en zal 20 november te gast zijn in het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw-West.

In het Alzheimer Café zijn elke maand opnieuw weer interessante sprekers te gast. Sprekers die professioneel, vrijwillig of soms noodgedwongen te maken kregen met dementie en hun ervaring en kennis met ons willen delen. Deze maand is dit Lea van Dongen, Casemanager in Nieuw-West. Op professionele wijze is ze een luisterend oor en begeleider voor mensen met dementie en/of de mantelzorg en familie. Op 20 november zal zij hier meer over vertellen, ook is het mogelijk om zelf vragen te stellen of ervaringen te delen.

Wilt u meer informatie belt u dan met 0629399815 of kijk eens op www.alzheimeramsterdam.nl. Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een samenwerking van SEZO, Cordaan, GGZ inGeest en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.

Alzheimer café: De Casemanager
Datum: 20 november
Tijd: 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)
Toegang: Gratis
Plaats: Dienstencentrum de Osdorperhof
Pieter Calandlaan 84, Amsterdam