Alle hulp op één plek in Geuzenveld-Slotermeer

SEZO opent op 27 augustus in Geuzenveld-Slotermeer een nieuwe locatie aan De Tourton Bruynsstraat 17. Cliënten zijn hier van maandag tot en met vrijdag van 09.00 -17.00 welkom met hun geldproblemen, vragen van juridische aard en persoonlijke problemen. De locatie aan de Jan de Louterstraat wordt gesloten.

Met de nieuwe vestiging van de maatschappelijke dienstverlening van SEZO gaat er een lang gekoesterde wens in vervulling: alle hulp op één plek in Geuzenveld-Slotermeer. Maatschappelijk werkers, Sociaal Raadslieden en Schuldhulpverleners werken hier integraal samen aan oplossingen voor problemen van cliënten.

Marlijn Oosterhof, projectmanager van SEZO, begeleidt de verbouwing van en verhuizing naar De Tourton Bruynsstraat 17. “Op de locatie aan de Jan de Louterstraat hadden we alleen plek voor een team Maatschappelijk werk. Je ziet echter vaak dat mensen problemen op meerdere leefgebieden hebben. Dan is het fijn en wel zo efficiënt om direct ook Sociaal Raadslieden en Schuldhulpverleners te kunnen betrekken.”

De nieuwe locatie aan De Tourton Bruynsstraat 17 kent een balie en beschikt over maar liefst 8 spreekkamers. Bewoners uit de wijk kunnen gewoon binnenlopen maar worden vaak ook doorverwezen vanuit de keten. Naast de nieuwe locatie heeft SEZO in Geuzenveld-Slotermeer ook een SEZO Inloop in De Kandelaar en in De Brug. De openingstijden vindt u op de website van SEZO.

Nieuwsgierig naar de nieuwe locatie van SEZO aan De Tourton Bruynsstraat 17? Loop vanaf 27 augustus gerust eens binnen of maak een afspraak via 020-667 51 00 of info@sezo.nl.