Spelinloop voor vaders en hun jonge kinderen bij Daadkr8!

Op 6 oktober start SEZO in Daadkr8 een 5e spelinloop speciaal voor vaders en hun jonge kinderen (0-4 jaar). Bij de spelinloop staat ontmoeten, spelen en bewegen samen met andere jonge kinderen en hun vaders centraal. Tijdens deze inloop wordt er gespeeld, vaders en kinderen doen samen sport- en spelactiviteiten. Soms wordt er geknutseld. Er is mogelijkheid tot het stellen van vragen over opvoeding en ontwikkeling. De spelinloop wordt mogelijk gemaakt met de inzet van vrijwilligers en stagiairs van SEZO.

Deze spelinloop is er voor voor kinderen van 0-4 jaar en hun vader, opa of oom. Iedere vrijdagochtend van 9.30-11.30 uur (met uitzondering van vakanties en feestdagen) is deze spelinloop geopend. Het adres is: Daadkr8, President Allendelaan 719, 1068 VN Amsterdam, 020-8407555.

De spelinloop is gratis. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Er kunnen maximaal 15 vaders en kinderen deelnemen per keer. Wees dus op tijd!

SEZO biedt in Amsterdam Nieuw-West nu op vijf locaties spelinlopen en speluitleen aan voor ouders met jonge kinderen.