Alzheimer Café 19 september

Nieuw seizoen van het Alzheimer Café van start

Dinsdag 19 september start er weer een nieuw seizoen van het Alzheimer Café in Amsterdam Nieuw-West. Ook dit seizoen zullen er weer diverse thema’s aan bod komen, welke herkenbaar zijn voor wie te maken heeft met Alzheimer of andere vormen van dementie.

Dit seizoen zullen wij van start gaan met ‘de rol van de huisarts’. Dokter Umans Mohan uit Nieuw-West zal te gast zijn om te spreken over dit onderwerp. De huisarts is vaak het aanspreekpunt bij de eerste tekenen van dementie, zij kan de situatie beoordelen en doorverwijzen voor vervolgonderzoek en andere passende hulp.

Het Alzheimer Café wordt elke derde dinsdag van de maand gehouden in Nieuw-West. In het café worden ervaringen en informatie gedeeld. Het café is voor mensen met dementie, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden.

Wilt u meer informatie belt u dan met 06 29399815 of kijk eens op www.alzheimeramsterdam.nl. Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een samenwerking van SEZO, Cordaan, GGZ inGeest en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.

Alzheimer café: ‘De rol van de huisarts’
Datum: 19 september
Tijd: 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)
Toegang: Gratis
Plaats: Dienstencentrum de Osdorperhof
Pieter Calandlaan 84, Amsterdam